spoedgevallen

Spoedgevallen

Hoe te handelen bij spoedgevallen

Spoed tijdens praktijkuren

Voor ongevallen, nabloedingen en acute pijnklachten kunt u direct contact opnemen met de medewerkers van de receptie op telefoonnummer: 043 – 325 15 73.
Zij kunnen u, afhankelijk van de klacht, zo snel mogelijk inplannen voor een consult. Indien u ’s ochtends belt met een spoedgeval zullen wij ons uiterste best doen u dezelfde dag nog te behandelen.

Spoed buiten praktijkuren

Na sluitingstijd en in het weekend kunt u contact opnemen met het centrale tandartsnummer: 0900 424 34 34 (€ 0,55 per gesprek). U wordt dan verder doorverwezen naar de dienstdoende tandarts. Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Gedurende de weekenden wordt de praktijk waargenomen voor spoedeisende hulp. Dit betekent ongevallen, nabloedingen en pijnklachten.
In Maastricht en omgeving hanteren we een systeem van spreekuren, op zaterdag en zondag van 11.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur.
Houdt u rekening met kosten, die contant moeten worden afgerekend. In sommige praktijken, waaronder de onze, bestaat de mogelijkheid om te pinnen.

Op de website Tandartsen Maastricht vindt u een kalender, waarop de dienstdoende tandarts vermeld staat. Let wel, dit is uitsluitend voor spoedgevallen.

Meer informatie over met spoed naar de tandarts vindt u op alles over het gebit.