mondhygiënist Dennis Anthonijsz

Mondhygiënist Dennis Anthonijsz

Dennis Anthonijsz

D. Anthonijsz
Dennis Anthonijsz, mondhygiënist

Nederlandse Vereniging van MondhygienistenKwaliteits Register Mondhygienisten

patiënt worden

Studie en werkervaring

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondhygiëne in Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik Limburg leren kennen op een stage in het Atrium ziekenhuis te Heerlen. Daarna heb ik eerst gewerkt als preventie-assistent en later als gediplomeerde mondhygiënist bij de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde in Amsterdam, waarbij ik veel kennis van parodontologie heb opgedaan. Na tien leuke jaren was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben bij Mondzorg Jekerdal terecht gekomen.

Doel en kwaliteit

Mijn doel is om een goede kwaliteit aan mondzorg te bieden, waarbij de patient zich prettig voelt. Mensen die angstig zijn, zien vaak op tegen een bezoek aan de mondhygiënist. Mijn doel is ervoor te zorgen dat de benadering persoonlijk is en de behandeling effectief en prettig verloopt in een rustige omgeving.

Vakbekwaamheid

Ik ben lid van de intercollegiale toetsingsgroep om ervaringen uit te wisselen met andere collega’s en de kwaliteit van de geleverde zorg op peil te houden.
Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.