Praktijk

wachtkamer mondzorg jekerdal

De praktijk mondzorg Jekerdal

Sinds 1980 is de praktijk een begrip in Maastricht en staat bekend om zijn accurate en kundige werkwijze.

Nieuwste technieken

In de praktijk worden de nieuwste technieken en behandelmethoden toegepast. Met als doel om uw gebit in de best mogelijke staat te brengen en houden.

Aangename wachtruimte

Om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken, is de wachtruimte licht en modern ingericht. Kijk ook eens bij de praktijkfoto’s en oordeel zelf. Uiteraard proberen we de wachttijd zo kort mogelijk te houden, daarom werken we uitsluitend op afspraak.

Talen

Naast Nederlands en Mestreechs, worden in de praktijk de volgende talen gesproken:

  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Russisch

Betalen

De meeste behandelingen zullen via de zorgverzekering afgehandeld worden. Mocht u toch contant af willen rekenen, bij ons in de praktijk is het mogelijk te pinnen.

De ligging

De praktijk is gelegen in een van de mooiste gebieden van Maastricht namelijk het Jekerdal. Het Jekerdal is een natuurgebied en het stroomgebied van het riviertje de Jeker gelegen tussen de Sint Pietersberg en de Cannerberg. Langs de Jeker liggen diverse oude watermolens, zoals de molen van Nekum en van Lombock. Aan het zuidelijke uiteinde ligt Château Neercanne en aan de andere kant van de grens in België het plaatsje Kanne, waar zowel Vlaams als Waals gesproken wordt.