het team

Het team van Mondzorg Jekerdal

Ons hechte team bestaat uit gedreven en gemotiveerde mensen, die er samen voor zorgen uw verblijf in de praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistentes, assistentes en administratieve krachten.

De officemanagers:

Marleen Roderburg Marleen Roderburg-Philipse – officemanager

Na ruim 28 jaar werkzaam te zijn geweest als officemanager in de reiswereld, ben ik enkele jaren geleden gestart als praktijkmanager in de mondzorg.
Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open, maar ik heb er geen moment spijt van gehad.
Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en iedereen tevreden en met een goed gevoel de praktijk verlaat. Samen met mijn collega’s werken we hard maar we hebben ook veel plezier.
Als ik niet werk, geniet ik van mijn gezin, onze honden en mijn paard. Ik rijd al mijn hele leven en kan niet meer zonder denk ik. Naast dressuur en af en toe een sprongetje, ga ik graag het bos in of maak samen met mijn dochter een strandrit in Zeeland, waar ik geboren ben.
Ik hoop nog heel lang deel uit te maken van het Mondzorg Jekerdal team.

 

Diana Willems Diana Willems – officemanager, preventie assistente, stoelassistente en assistente tandheelkundige slaapgeneeskunde

Na mijn stageperiode in 1998 bij Mondzorg Jekerdal heb ik in 1999 mijn opleiding tandartsassistente afgerond aan het Arcuscollege te Heerlen.
Aansluitend heb ik in meerdere praktijken werkervaring opgedaan om een zo groot mogelijk beeld te krijgen inzake de functies voor tandartsassistente.
In 2008 ben ik na een verhuizing wederom in dienst getreden bij Mondzorg Jekerdal. Ik werk binnen Mondzorg Jekerdal multidisciplinair, dit houdt in als:
1. Preventie-assistente (opleiding afgerond in 2019)
2. Tandartsassistente (opleiding afgerond in 1999)
3. Assistente Snurk- en Apneu Center (sedert 2012)
4. Meerdere organisatorische en administratieve werkzaamheden
Om bovenstaande werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren volg ik nascholing in de vorm van congressen, cursussen, webinars in Nederland maar ook in België.

Werken voor zowel het Snurk en Apneu Center als voor Mondzorg Jekerdal maakt mijn werk zeer afwisselend en veelzijdig en draagt ertoe bij dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

De assistentes:

Marina Petrosiene-van Drongelen Marina Petrosiene-Van Drongelen – tandartsassistente

Mijn naam is Marina Petrosiene-Van Drongelen. Ik ben afkomstig uit Litouwen en mijn moedertalen zijn dan ook Russisch en Litouws. In 2001 ben ik met een interne opleiding tot tandarts-assistente gestart bij Rob Vrijhof. Voor die geboden kans ben ik tandarts Rob Vrijhof erg dankbaar. Sindsdien ben ik met veel plezier als assistente werkzaam voor tandarts Rob Vrijhof.

 


Shenna van Golde Shenna van Golde – tandartsassistente

Mijn naam is Shenna van Golde. 

Na mijn stageperiode bij Mondzorg Jekerdal heb ik mijn opleiding  tot tandartsassistente in 2021 afgerond aan het Vista college te Heerlen. Ik heb natuurlijk ook bij andere praktijken veel ervaring opgedaan maar omdat mijn stage bij Mondzorg Jekerdal mij zo goed beviel en ik er elke dag met veel plezier heen ging, was ik erg blij dat ik aansluitend aan mijn stage direct als tandartsassistente deel mocht gaan uitmaken van het Mondzorg Jekerdal team.

Behalve het assisteren van onze tandartsen, ben ik ook werkzaam aan de balie en leer ik elke week nieuwe dingen over slaap en apneuproblematiek. Veel afwisseling dus, en dat vind ik net heel leuk.