het team

team assistentes

Het team van Mondzorg Jekerdal

Ons hechte team bestaat uit gedreven en gemotiveerde mensen, die er samen voor zorgen uw verblijf in de praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, een preventie assistente, assistentes en administratieve krachten.

De officemanager:

Karin Loenis Karin Loenis – officemanager

Na mijn opleiding aan de MDGO in Heerlen voor tandartsassistente ben ik al ruim 30 jaar werkzaam bij Mondzorg Jekerdal. De eerste 15 jaar heb ik als stoelassistente/secretaresse gewerkt bij Rob Vrijhof in een solopraktijk. In 1998 zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Cannerweg  en is de praktijk inmiddels uitgegroeid tot een groepspraktijk met 7 behandelkamers. Na diverse cursussen en trainingen gevolgd te hebben werk ik nu al weer 18 jaar met veel plezier als officemanager. De variatie in dit werk en de omgang met mensen maken dit beroep voor mij zo boeiend en interessant.

De assistentes:

Diana Willems Diana Willems – balie- en stoelassistente

In 1998 heb ik de opleiding Tandartsassistente afgerond aan het arcuscollege te Heerlen. Sindsdien heb ik veel werkervaring opgedaan in een aantal tandartspraktijken. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Tandarts Vrijhof binnen Mondzorg Jekerdal, waar ik in 1998 als stagiaire begonnen ben.
Mijn werkzaamheden als tandartsassistente zijn assisteren aan de stoel, voorraadbeheer, als balie medewerkster telefoon aannemen, afspraken maken en administratie.
Sedert een half jaar doe ik zelfstandige verrichtingen zoals mondfoto’s maken, afdrukken maken, bleeklepels plaatsen en intake gesprekken voor snurk- en apneu patiënten. Tevens worden er cursussen en info-avonden bezocht inzake Snurk en Apneu en het maken van afdrukken, dit om de patiënt zo goed mogelijk te informeren en te instrueren. Snurk en Apneu is een zeer interessante materie en maakt mijn werk erg afwisselend. Aangaande de intakes van dit onderwerp vind ik het erg belangrijk dat de patiënt zo goed mogelijk voorgelicht en begeleid wordt. Om dit beoogde doel te bereiken heb ik in september 2013 een cursus slaap en techniek gevolgd.

Marina Petrosiene-van Drongelen Marina Petrosiene-Van Drongelen – stoelassistente

Mijn naam is Marina Petrosiene-Van Drongelen. Ik ben afkomstig uit Litouwen en mijn moedertalen zijn dan ook Russisch en Litouws. In 2001 ben ik met een interne opleiding tot tandarts-assistente gestart bij Rob Vrijhof. Voor die geboden kans ben ik tandarts Rob Vrijhof erg dankbaar. Sindsdien ben ik met veel plezier als assistente werkzaam voor tandarts Rob Vrijhof.

Noortje Hul Noortje Hul – preventie- en stoelassistente

Na mijn opleiding als tandartsassistente aan het Arcus college in Heerlen te hebben voltooid, ben ik meteen gaan werken bij Gerard Vonken.
Ik heb de kans gekregen om diverse bijscholingen te doen waardoor ik nu zelfstandig onder verantwoording van de tandarts patiënten mag behandelen.
Ik doe dit werk vanaf het begin al met veel plezier en hoop dit nog vele jaren te mogen en kunnen doen.

Veronique Eerens Veronique Eerens – stoelassistente

Mijn diploma tandartsassistente heb ik gehaald aan het Arcus College in Heerlen.
Sinds 2010 werk ik bij tandarts Gerard Vonken, waar ik in 2008 en in 2010 als stagiaire werkzaam ben geweest. Het werk is afwisselend en ik leer elke dag bij.
Dit beroep doe ik met veel plezier en hoop dit nog lang te mogen doen.