professionele mondzorg

behandelkamer 4 na verbouwing

Professionele mondzorg

Mondzorg Jekerdal = Professionele Mondzorg
Een persoonlijke en vakkundige benadering, waarbij samen met de patiënt wordt gewerkt aan een gezond gebit.

Optimale zorg

De behandelkamers van Mondzorg Jekerdal zijn rustig van opzet, clean en efficiënt. Zo voldoen ze aan alle recente eisen met betrekking tot de hygiëne. De apparatuur in de behandelkamers is modern. De praktijk is daarmee doeltreffend ingericht om uw gebit van optimale zorg te voorzien.

Onderzoek

Goed onderzoek is absoluut noodzakelijk om tot een goede behandeling te komen. Daarom wordt hier dan ook voldoende aandacht aan geschonken. Er moet ruimte en tijd zijn voor vragen en antwoorden, maar ook uitleg en preventie. Meer informatie over het tandheelkundig onderzoek zoals uitgevoerd tijdens de intake van een nieuwe patiënt, vindt u op de pagina patiënt worden.

Behandelplan

Het tandheelkundig behandelplan dat samen met u is opgesteld, dient als leidraad voor de behandeling. Aan de hand van het behandelplan wordt gestreefd naar een ontstekingsvrije mond die gezond is, en voldoet aan uw eigen esthetische verwachtingen.
Soms kan een behandelplan meerdere jaren duren, en soms is een behandelplan ‘enkel onder controle houden’. Wat voor u echter het belangrijkst is dat u weet waar u aan toe bent.