Preventie assistenten

preventie assistenten Mondzorg Jekerdal

De preventie assistenten van Mondzorg Jekerdal

De preventie assistenten van Mondzorg Jekerdal zijn gedreven en verstaan hun vak.

Diana Willems

Diana Willems

Na mijn stageperiode in 1998 bij Mondzorg Jekerdal heb ik in 1999 mijn opleiding tandartsassistente afgerond aan het Arcuscollege te Heerlen.
Aansluitend heb ik in meerdere praktijken werkervaring opgedaan om een zo groot mogelijk beeld te krijgen inzake de functies voor tandartsassistente.

In 2008 ben ik na een verhuizing wederom in dienst getreden bij Mondzorg Jekerdal.
Ik werk binnen Mondzorg Jekerdal multidisciplinair, dit houdt in als:
1. Preventie-assistente (opleiding afgerond in 2019)
2. Tandartsassistente (opleiding afgerond in 1999)
3. Assistente Snurk- en Apneu Center (sedert 2012)
4. Meerdere organisatorische en administratieve werkzaamheden
Om bovenstaande werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren volg ik nascholing in de vorm van congressen, cursussen, webinars in Nederland maar ook in België.

Werken voor zowel het Snurk en Apneu Center als voor Mondzorg Jekerdal maakt mijn werk zeer afwisselend en veelzijdig en draagt ertoe bij dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Ahmed al Atar

ahmed al atar

Na 9 jaar gewerkt te hebben in diverse tandheelkundige praktijken heb ik een ruime bagage van kennis ontwikkeld in mijn vak als allround tandartsassistent, kaakchirurg assistent, en preventie assistent. Met veel plezier voer ik mijn werk als preventie assistent uit en hou ik mijn patiënten onder mijn hoede om ervoor te zorgen dat mondhygiëne en daarmee de gezondheid van de mond, optimaal is. Naast mijn werk besteed ik mijn volledige aandacht aan mijn vrouw en dochter van 3 jaar. En dagelijks geniet ik van een stukje hardlopen. lk verheug me op een jarenlange samenwerking bij Mondzorg Jekerdal.