tandarts-implantoloog Sam Hanson

Tandarts-implantoloog Sam Hanson

Sam HansonSam Hanson, tandarts-implantoloog

Studie en werkervaring

Sam studeerde in 2002 af als algemeen tandarts aan de Universiteit te Leuven. Daarna vertrok hij voor een tijd naar Poitiers (Frankrijk) om daar in een groepspraktijk aan de slag te gaan als tandarts.

Na een tussenstop in België, werkt Sam sinds augustus 2004 als tandarts-implantoloog bij Centrum Mondzorg Waalre, een bekende implantaatkliniek. Hij heeft aan de Universiteit te Luik de masteropleiding voor implantologie gevolgd bij de internationaal gerenommeerde professor Rompen en deze in juli 2006 met succes afgerond.

Bijzondere interesse en kunde heeft Sam voor implantaten en kronen in de esthetische zone. Om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de orale implantologie volgt Sam veel cursussen en congressen in binnen- en buitenland.

Sinds november 2014 is Sam actief als implantoloog binnen onze praktijk Mondzorg Jekerdal.


Andrea de Vries Andrea de Vries – assistente implantologie

In 2016 heb ik mijn diploma tandartsassistente behaald aan het Arcus College in Heerlen. Bij tandarts Vrijhof ben ik in 2014 begonnen als stagiaire en sinds 2016 werk ik met veel plezier als tandartsassistente en baliemedewerkster binnen Mondzorg Jekerdal. Ik assisteer bij tandheelkundige behandelingen aan de stoel en sta patiënten te woord aan de telefoon en plan afspraken.
Eind 2016 volg ik diverse cursussen om mij te specialiseren inzake implantologie en behoort assisteren bij tandarts/implantoloog Sam Hanson tot mijn werkzaamheden binnen de praktijk.